Gebarenbibliotheek genomineerd voor 4 contentmarketingprijzen

We zijn met MKB Toegankelijk Gebarenbibliotheek maar liefst vier keer genomineerd voor zowel nationaal als internationale contentmarketingprijzen.

Elk jaar beloont de Londense organisatie CMA (The international Content Marketing Association) de allerbeste contentmarketingcampagnes, strategieën, teams en individuen die werkzaam zijn in de contentindustrie. De internationale prijzen stellen een hoge standaard voor hoe inhoud er over de hele wereld uitziet. Dit wordt beloont als werk van het jaar. Voor de CMA is de Gebarenbibliotheek maar liefst 3 keer genomineerd!

CMA

De nominaties vallen in de categorieën:
• ‘Best Video – Series’
• ‘Best Specialist’ én
• ‘Best Content Within Media Relations’.

Op donderdag 1 december horen we hoe de vakjury over de verschillende cases gaat besluiten. Wij hopen natuurlijk op een voor ons positieve uitslag!

CMTA

Het houdt niet op! Daarnaast zijn we òòk nog eens genomineerd voor de CMTA, de Content Marketing The Award van Nederland in de categorie:
• ‘Best Short Form Video’.

Tijdens een feestelijke awardshow wordt op maandag 28 november in Beeld & Geluid op het Mediapark in Hilversum, bekend gemaakt of ook deze nominatie zich omzet in een echte award!

Wil je weten hoe de shortlist van alle verschillende nominaties eruit ziet?

Bekijk het hier:

• CMA: 2022 International Content Marketing Awards – Shortlist – Content Marketing Association
• CMTA: Genomineerde cases CMTA 2022 – Content Marketing, THE AWARDS

MKB Toegankelijk Gebarenbibliotheek

Cruciaal bij sociale toegankelijkheid is, te laten zien – in woord en daad – dat iedereen welkom is en dat je er als ondernemer alles aan doet om iedereen een zo prettig mogelijke ervaring te bieden. Ook mensen die doof of slechthorend zijn. Zij communiceren veelal niet met woorden, maar met gebaren. Zorg ervoor dat iedereen zich welkom voelt in jouw bedrijf. Leer een aantal eenvoudige gebaren via de MKB Toegankelijk Gebarenbibliotheek.

Naar overzicht nieuwsberichten