Ervaringen

Paul en Nick: ‘Toegankelijk zijn we voor onze klanten en een beetje voor onszelf’

Spierings Vis is een vijver- en aquarium speciaalzaak. Eigenaren Paul en Nick hebben een zeer toegankelijk en ruim pand. Hier profiteren ze zelf ook van. De looppaden zijn breed, de drempels zijn laag. Spierings Vis ziet dit als 'eigen gemak' naast natuurlijk het gemak voor klanten met en zonder beperking.

Lees het volledige bericht

Roos van Limbeek: ‘Bij ons kan mens en dier rekenen op complete service en advies’

Dierenspeciaalzaak Via Natura uit Beekbergen verleent service op maat voor klanten en hun huisdieren. Dat zie je terug in het complete plaatje van de winkel. De inrichting, het assortiment, de omgang met klanten, alles. Ze zijn dit jaar genomineerd tot 'Beste dierenspeciaalzaak van Nederland', vertelt Roos van Limbeek trots.

Lees het volledige bericht

Marion Pluimes: ‘Lekker uit eten moet voor iedereen mogelijk zijn’

Bij restaurant LOFF in Breda wordt het eten volledig biologisch geserveerd met een heerlijk aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten. In dit bijzondere restaurant wordt rekening gehouden met milieu en dierenwelzijn. Naast duurzaamheid heeft LOFF toegankelijkheid voor alle klanten hoog op de agenda staan.

Lees het volledige bericht

Ivan Louer: ‘Leg uit hoe je als ondernemer erin zit, dan kom je er altijd uit’

Bij restaurant Brekers uit Callantsoog is gastvrijheid en toegankelijkheid van groot belang. Volgens eigenaar Ivan Louer is het vrij eenvoudig uit te leggen. Zorg ervoor dat iedereen een prettige dag heeft. Maak contact en communiceer met je klanten, dát is het aller belangrijkste.

Lees het volledige bericht

Sietze Koetsier: ‘Ik ben trots op onze toegankelijke winkel’

Sietze Koetsier is eigenaar van de COOP Supermarkt in het Drentse dorpje Ruinerwold. Hij biedt zijn klanten iets extra's door de winkel toegankelijk te maken en staat in dat proces niet stil. Sietze wil graag dat iedereen zich welkom voelt en op zijn gemak de boodschappen kan doen. Zijn stelregel luidt; 'hoe toegankelijker de winkel,…

Lees het volledige bericht

Frank Hoeben: ‘Omdat we toch gingen verbouwen, vielen de kosten mee’

Frank Hoeben is eigenaar van dierenspeciaalzaak Hoeben in Haarlem. Eerder stonden zijn vader en zijn opa aan het roer van het familiebedrijf. Zijn belangrijkste ervaringen: “Brede gangpaden, geen rommel op de grond en een plaatje over de drempel. Daarmee win je al zó veel."

Lees het volledige bericht