Training Ongehinderd Gastvrij

Heb je (of werk je in) een winkel of horecabedrijf in een van de winkelgebieden die meedoet aan MKB Toegankelijk? Meld je dan aan voor de training Ongehinderd Gastvrij.

Hoe spreek ik iemand aan die slechtziend of blind is? Mag ik hem juist wel of juist niet aanraken? Is het vriendelijk om iemand in een rolstoel te duwen of niet? Hoe communiceer ik met iemand die slechthorend of doof is? Een verstandelijk beperkte klant, hoe ga ik daar het beste mee om? Om goed om te gaan met een gast of klant met een beperking vinden veel ondernemers en medewerkers soms best wel lastig. Je wilt graag het goede doen, maar hoe doe je dat?

Eye-openers en praktische handvatten

In de training Ongehinderd Gastvrij leer je op actieve en verfrissende wijze hoe je ervoor kunt zorgen dat klanten en gasten met een beperking zich welkom voelen in de winkel of horecazaak. De training levert je eye-openers en praktische handvatten op, waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt. Rollenspellen, een beperking zelf ervaren en ervaringen delen met praktijkvoorbeelden. Je zult ervaren dat het vaak eenvoudig is om je klant of gast met een beperking nét die extra service te bieden, waardoor hij graag weer terugkomt.

De training heeft ons verrast door de inspirerende en energieke wijze van klantbenadering. Door de praktijkoefeningen was het een heel interactieve bijeenkomst. Ik heb nieuwe inzichten én inspiratie opgedaan.

Tevreden klanten

Is jouw winkel of horecazaak fysiek (nog) niet zo goed toegankelijk? Met een goede bejegening en wat extra service gaat de klant tóch tevreden de deur uit. Is het bedrijf wel goed toegankelijk? Ook dan is deze training een must. Fysieke toegankelijkheid en bejegening versterken elkaar immers!

Dit levert de training je op

  • Eye-openers
  • Praktische handvatten
  • Een mogelijke omzetstijging tot 15%
  • Een kans om mee te werken aan een inclusieve maatschappij

Plaats en tijd

Binnenkort zijn de nieuwe data en locaties bekend en kun je je aanmelden.

Deelname aan de training kost je niets. De kosten (€ 195 pp) zijn voor rekening van het programma MKB Toegankelijk.  Per bedrijf kunnen 2 personen meedoen.