Het is zo klaar

Hey ondernemer! Meer klanten die meer uitgeven betekent meer omzet, dàt hoeven we je vast niet uit te leggen. Maar wist je dat er een eenvoudige manier is om meer (potentiële) klanten te krijgen? Hoe dan? De oplossing is vrij eenvoudig.

Maak je onderneming toegankelijk voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking. Bekijk de 3 video’s met ‘Quick wins’ en kijk wat jij kunt doen. Want het is zo klaar!

Quick Win 1:

Moet een klant een drempel over om jouw winkel of onderneming binnen te komen? Kijk dan allereerst of het mogelijk is de drempel te verwijderen of te verlagen. Lukt dat niet? Plaats dan een drempelhulp.

Wil je weten welke drempelhulp voor jouw bedrijf het beste van toepassing is? Bekijk de tips, het is echt zo klaar!

Tips over de drempelhulp

Quick Win 2:

Hoe spreek je iemand aan? Toegankelijkheid is ook een klantvriendelijke en open houding naar klanten. Kijk de klant aan en communiceer niet alleen via de begeleider. Twijfel je? Vraag je klant gerust of – en hoe – je hem of haar kunt helpen. De meeste klanten willen zo zelfstandig mogelijk door jouw onderneming kunnen bewegen.

Wil je meer weten over hoe je iemand het beste kunt aanspreken? Bekijk de tips, het is echt zo klaar!

Tips over hoe je iemand aanspreekt

Quick Win 3:

Je doet het vast niet bewust maar kleine obstakels in je winkel of onderneming kunnen ervoor zorgen dat mensen die slechtziend zijn of gebruik maken van een rolstoel zich niet vrij door jouw onderneming kunnen bewegen. Zorg ervoor dat er geen obstakels in de loopzones staan.

Wil je meer weten over hoe je je pand toegankelijker kunt maken? Bekijk de tips, het is echt zo klaar hoor!

Tips over het inrichten van je pand

Deze website

Deze website staat boordevol tips en aandachtspunten om je bedrijf toegankelijker te maken voor mensen met een beperking. Kijk wat jij kunt doen om toegankelijk te ondernemen, want toegankelijk ondernemen loont. Doe je met ons mee?

Vragen of hulp nodig?

Ga naar de contactpagina