Visual van een man achter een computerscherm, aankondiging van het webinar

Webinar: Hoe digitaal toegankelijk is jouw website? Meld je aan!

Werken aan de toegankelijkheid van je eigen bedrijf is hot! Niet alleen de fysieke toegankelijkheid van je onderneming, maar ook de digitale toegankelijkheid. Voordelen van een toegankelijke website zijn onder andere, een veel groter bereik en is gebruiksvriendelijker voor iedereen. Zo’n 20% van jouw (potentiële) klanten heeft namelijk moeite met het bekijken en lezen van websites.

Grijp je kans!

Heb jij eigenlijk al stappen gezet om digitaal toegankelijker te ondernemen? Nog niet? Grijp dan deze kans en laat je informeren!

Praktische informatie en tips

MKB Toegankelijk organiseert in samenwerking met Stichting Accessibility, het expertisecentrum voor toegankelijke ICT, een webinar op donderdag 8 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Tijdens dit webinar nemen experts verschillende websites onder de loep en delen ze tips die eenvoudig zelf toe te passen zijn. Zo weet je precies waar je op moet letten als je met je eigen website aan de slag gaat.

Maak kans op 1-op-1 Quick Scan

Na afloop van het webinar maak je ook nog kans op een 1-op-1 quick-scan door Stichting Accessibility voor je eigen website. Deze quick-scan zal op een later gekozen moment plaatsvinden.

Aanmelden?

Meld je aan via webinarhoetoegankelijkisjouwwebsite.nl

Dit evenement vindt plaats in het kader van de Week van de Toegankelijkheid van 5 oktober t/m 9 oktober 2020

Naar overzicht nieuwsberichten